De driedaagse workshop Een Inclusieve Manier van Leven wordt gehouden op 30, 31 mei en 1 juni 2018 in Doorn.

U betaalt €1000 exclusief diners en overnachtingen. Als u wilt blijven slapen en mee eten, dan kost het €1200 samen met iemand anders op een tweepersoons kamer. Wil je liever een 1-persoonskamer dan betaal je €1250.
Voor aanmeldingen die voor 1 maart 2018 binnen zijn, geldt een korting van € 100,-. Tot 1 maart 2018 kan de cursus kosteloos geannuleerd worden. Tot 1 april 2018 kan de cursus geannuleerd worden en In dat geval wordt 20% van het cursusgeld in rekening gebracht. Bij annulering na 1 april, wordt het cursusgeld niet geretourneerd, maar is er wel de mogelijkheid een vervanger te sturen.

Als de prijs een barrière vormt om deel te nemen of als u andere vragen heeft, neem dan contact op met ons.

Eenvoudig bestellen kan hier in de winkel.

U kunt het juiste  bedrag overmaken onder vermelding van je naam, mailadres en Inclusive Lifestyles en overnachting eenpersoons, tweepersoons of nee, aan
Inclusie Nederland,

bankrekeningnummer NL92 BUNQ 2291 1629 50

Opmerkingen

Als de prijs een barrière vormt om deel te nemen of als u andere vragen heeft, neem dan contact op met ons.

De cursus is voor een klein deel Engelstalig. Darcy Elks spreekt zeer toegankelijk Engels en vragen kunnen ook in het Nederlands gesteld worden. Ter plekke zullen op een scherm indien nodig lastige woorden of termen in het Nederlands worden vertaald/uitgelegd.

U kunt ook samen met anderen, gebruik maken van een ‘fluistertolk’. Dit is iemand die bij een groepje mensen zit en in voorkomende gevallen ter plekke vertaalt wat er gezegd is

U kunt zich ook via de mail aanmelden. U krijgt dan een factuur toegestuurd: