Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Platform Sociale Netwerken

oktober 5 @ 10:00 - 12:30

Gratis

Platform sociale netwerken

Mensen met beperkingen helpen bij het opbouwen en versterken van hun sociale contacten, dat is het doel van het Platform sociale netwerken. Iedereen die zich hierbij betrokken voelt kan zich aansluiten bij het Platform. Zo kunnen we kennis en ervaring met elkaar delen en ervoor zorgen dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij. Sinds de oprichting in 2000 heeft het Platform een vaste kern en een grote wisselende interessegroep. Het Platform komt gemiddeld zo’n vier keer per jaar bij elkaar.

Datum en locatie
Vrijdag 5 oktober 2018. Vilans, Catharijnesingel 47 in Utrecht.

Inschrijven
Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk als je van plan bent om te komen. We plaatsen het aanmeldformulier op deze pagina, zodra deze gereed is. Wil je je nu al opgeven? Neem dan contact op met Inge Redeker: i.redeker@vilans.nl.

Over platform sociale netwerken
Voor wie Mensen die werken aan het bevorderen van maatschappelijke integratie van mensen met een beperking en hun ervaring en kennis willen delen. Het gezelschap is gevarieerd: mensen van zorgorganisaties, MEE-consulenten, ondersteuners die bezig zijn met sociale netwerken, docenten en studenten, medewerkers van kennisinstituten en anderen.
Resultaat Delen van kennis en praktijkervaringen met het opbouwen, ondersteunen en in stand houden van een sociaal netwerk van mensen met beperkingen.
Inhoud Deelnemers bepalen zelf de inhoud. Meestal nodigen we een of meer sprekers uit. We bespreken relevante onderwerpen zoals ondersteuning in en met de samenleving (inclusie). Het platform ‘bedruipt’ zichzelf. Vilans zorgt voor vergaderruimte. Het platform komt zo’n vier keer per jaar bij elkaar. Onafhankelijk voorzitter is Walter MacLennan.
Kosten Deelname is gratis, aanmelden verplicht.

Gegevens

Datum:
oktober 5
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.kennispleingehandicaptensector.nl/gehandicaptenzorg/73429-Platform-Sociale-Netwerken.html

Organisator

Inge Redeker
E-mail:
i.redeker@vilans.nl

Locatie

Vilans
Catharijnesingel 47
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.vilans.nl