Groepstrainingen

Workshops SRV: Afhankelijk van locatie en groepsgrootte kunnen mensen vanaf € 20 per persoon deelnemen aan een workshop met open inschrijving. De kosten mogen echter geen belemmering zijn om deel te nemen. Is dat wel het geval? Neem dan contact met ons op.

Voor incompany activiteiten brengen we graag een offerte op maat uit.

U kunt ook een één van onze trainers inhuren voor advieswerk op het gebied van Sociale RolVersterking. Coaching van teams is ook mogelijk. In dat geval geldt een uurprijs. U krijgt een offerte op maat. Rekent u op een gemiddelde uurprijs van € 80,– excl. BTW.

Advies en coaching

U kunt ook een één van onze trainers inhuren om u te adviseren of om uw team te coachen. In dat geval geldt een uurprijs. Ook hiervoor maken wij graag een offerte op maat. Rekent u op een gemiddelde uurprijs van € 80,– excl. BTW. Alle trainers zijn ZZP-ers.

 

Disclaimer

Alle trainers verbonden aan socialeroleversterking.nl zijn uitgebreid getraind in Social Role Valorization. Zij zijn ervaren trainers en coaches. Regelmatig worden de vaardigheden opgefrist en aangevuld. We werken daarbij nauw samen met trainers verbonden aan ISRVA, waar meerdere trainers lid van zijn.

Onze trainers zijn ZZP-ers.

Socialerolversterking.nl is geen bedrijf, geen rechtspersoon, maar een site bedoeld om informatie over SRV te delen.