Bij Stichting Rondom

Het hebben van familie, vrienden en bekenden is voor iedereen belangrijk.

Het maakt je leven de moeite waard. Vaak gaat dit als vanzelf. Op school, op het werk, bij een vereniging. Overal ontmoet je mensen. Sommige van die mensen leer je beter kennen. Ze komen in je netwerk. Voor mensen die een (ernstige) beperking hebben gaat dat vaak een stuk minder makkelijk.

 

Mensen hebben verschillende rollen in hun leven. Bijvoorbeeld kind, scholier, broer/zus, collega, vriend(in), buurman/vrouw, lid van een vereniging. Deze sociale rollen helpen je mensen te ontmoeten. Je draai te vinden in de samenleving. Te ontdekken wie je bent. Het kan het duwtje in de rug zijn om die dingen te gaan doen die iemand altijd al wilde. Gewoon in de eigen buurt. Door mensen te ontmoeten krijg je meer rollen.

 

In deze workshop kunt u kennis maken met sociale rollen. We doen verschillende oefeningen. Zo laten we iedereen ontdekken wat sociale rollen zijn. En hoe die kunnen helpen om een groter netwerk te krijgen. We gaan ook filmpjes en ervaringen gebruiken.

 

Doelgroep
Ouders, verwanten, vrienden,  mensen met een beperking; kortom iedereen die meer mensen wil ontmoeten of anderen daarbij wil helpen.

Duur
een middag of avond (ongeveer 2 uur).

Groepsgrootte
minimaal 10 mensen, maximaal 16 mensen.

Locatie
Verschillende plaatsen in het land.

Agenda
In de agenda staan de data van de reeds geplande workshops.

Kosten
De kosten zijn € 35 per persoon, u krijgt vooraf een factuur.
Leden (deelnemers) van Netwerk Rondom krijgen korting en betalen € 27,50 per persoon.


Meer informatie en aanmelden:
Marian Geling
mariangeling@netwerkrondom.nl
Telefoonnummer: 06 – 27057594